vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „Finanțări de peste 22 milioane de lei prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny obținute de două comune arădene” (P)

  de - | 20 februarie 2024, 12:35 PM | Comunicate contra cost

  1

  Două comune arădene au obținut finanțări ce depășesc 22 milioane de lei prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Anunțul a fost făcut de deputatul liberal arădean Glad Varga.

  „Trei noi contracte, finanţate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, au fost semnate pentru dezvoltarea infrastructurii în comunitățile din județul Arad. Investițiile vor aduce beneficii tangibile comunităților noastre, contribuind la creșterea calității vieții și la dezvoltarea durabilă a județului nostru. Împreună, construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii Aradului”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.

  Astfel, comuna Socodor a obținut 6,4 milioane de lei pentru modernizare străzi și 8,59 milioane de lei pentru construirea unui pod de beton peste Crișul Alb, iar comuna Hășmaș, 7,5 milioane de lei  pentru înființarea de sisteme de alimentare cu apă și asigurare sursă de apă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.