sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga, deputat PNL Arad: „Mediul sănătos și susținerea antreprenoriatului sunt prioritățile mandatului”

  de - | 25 martie 2021, 2:02 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul PNL Glad Varga a prezentat raportul de activitate pentru primele trei luni ale celui de-al doilea mandat de deputat.

  „Mediul sănătos și susținerea antreprenoriatului sunt prioritățile mandatului. Se poate observa o continuitate în demersurile pe care le realizez ca deputat, cu un accent pus pe politicile și legislația care trebuie să conducă la un mediu sănătos. Avem multe lucruri de făcut pentru a îmbunătăți legislația, pentru a transpune legislația în practică, pentru educație ecologică, pentru a trece la mijloace de transport nepoluante, pentru a proteja mai eficient pădurile, mediul. Demersurile mele se înscriu în această direcție, lucrez la proiecte legislative, sunt un partener al instituțiilor care implementează proiectele de mediu. Deși suntem la guvernare, nu sunt un interlocutor comod pentru domnul Barna Tánczos, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, nici pentru alte instituții care se ocupă cu problemele de mediu. Declarațiile politice susținute și întrebările adresate ministrului mediului exprimă preocuparea mea pentru îmbunătățirea politicilor de mediu. Este responsabilitatea mea să exercit activități de control parlamentar, să atrag atenția atunci când constat deficiențe și să lucrez pentru soluții mai bune pentru a depăși problemele. O prioritate a mandatului de deputat este susținerea antreprenoriatului. Am convingerea că putem ajunge la un nivel de trai mai bun prin dezvoltarea economiei, susținerea inițiativei private. În condițiile pandemiei, este nevoie de sprijin pentru mediul de afaceri, puternic afectat. În acest sens, am cerut deblocarea programelor de susținere pentru întreprinzători. Am susținut toate proiectele și inițiativele favorabile Aradului, sunt în contact cu administrația locală și un partener al dezvoltării locale. Alături de colegii din PNL, am votat un buget responsabil pentru România, orientat spre investiții și o legislație care anulează privilegii, mă refer la pensiile speciale pentru parlamentari”, a declarat deputatul Glad Varga.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.