duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „Arădenii sunt tot mai aproape de pensionarea anticipată fără penalități” (P)

  de - | 19 mai 2023, 12:57 PM | Comunicate contra cost

  1

  Comisia Pentru Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor a dat un răspuns favorabil pentru amendamentul la Legea privind sistemul unitar de pensii publice.

  „Am depus acest amendament împreună cu colegul meu Sergiu Bîlcea cu scopul de a acorda cetățenilor dreptul de a se pensiona anticipat cu doi ani, fără penalizare, ca urmare a expunerii la poluarea generată de Combinatul Chimic Vladimirescu. Aşa cum am mai subliniat, această măsură este o modalitate de a compensa persoanele care au fost afectate de expunerea la substanţele poluante, o recunoaştere a faptului că au lucrat în condiţii de muncă dificile” a declarat deputatul PNL Glad Varga

  Potrivit amendamentului depus de cei doi parlamentari arădeni, cetățenii care au locuit cel puțin 30 de ani în Arad, Vladimirescu, Horia, Cicir și Mândruloc ar putea beneficia de o pensie anticipată cu doi ani, fără nicio penalizare.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.