Glad Varga a pierdut președinția TNL. A fost votată deputata Mara Mareș

  de - | 22 octombrie 2017, 8:49 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  3

  Mara Mareș a devenit președinte al organizației Tineretului Național Liberal, fiind votată de 545 de delegați prezenți la Congresul TNL, după un tur al doilea de scrutin. Pentru contracandidatul său, Radu Surugiu, au votat 496 de delegați.

  Deputatul arădean, Glad Varga, a pierdut încă din primul tur, când Mara Mareș a obținut 513 de voturi, Radu Surugiu 349, iar Glad Varga 212.

  Implicarea unor lideri ai partidului în lupta pentru postul de președinte al tinerilor liberali a inflamat spiritele la Congresul Tineretului Național Liberal (TNL), scrie România Liberă.

  Spiritele s-au încins după apariția unor zvonuri despre sprijinul pe care președintele PNL, Ludovic Orban, i l-ar fi acordat deputatei Mara Mareș (foto).

  Foto: pressone.ro

  Foto: pressone.ro

  Glad Varga, a fost susținut de vicepreședintele Cristian Bușoi, dar și de unii lideri din fostul PDL, în frunte cu Gheorghe Falcă.

  „Vă mulțumesc pentru sustinere. A fost o competiție din care am învățat multe. TNL e pentru mine mai mult decât o organizație: TNL e pentru mine un proiect. Când privim TNL strict ca pe o organizație, riscăm să respectăm structura mai mult decât ideile, ierarhia mai mult decât principiile. De aceea spun că TNL e pentru mine un proiect. Un proiect implică dinamism, energie și dezbatere. Și mai ales multă-multă muncă”, a scris Glad Varga pe Facebook după aflarea rezultatelor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. culmea ipocriziei a fost că Glad Varga s-a declarat nemulțumit de faptul că se verifică modul în care votează delegații! pe bune? la Arad idolul lui Varga – Falcă îi obligă să își fotografieze votul ca să îi poată verifica. asta când nu măsluiește cu totul alegerile.
   discursul lui Glad Varga l-ați văzut? o penibilă copie a penibilelor discursuri ale lui Falcă: muzică de telenovelă în fundal, ton patetic și neconvingător, platitudini. una peste alta jalnic.
   e bine că acest parvenit cu mutră de picolo și cu caracter urât (colegii știu prea bine) nu a reușit. nici nu avea cum. pe de altă parte partidul se scufundă. nici de capul celei care a câștigat nu e mare lucru, ceea ce nu ne dă prea mari speranțe pentru acest partid.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.