joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „A fost promulgată o lege aşteptată de mii de IMM-uri”

  de - | 14 aprilie 2022, 6:31 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul liberal arădean Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism, anunţă că a fost promulgată o lege importantă care vine în sprijinul IMM-urilor. Astfel, beneficiarii primei ediții a Măsurii 1 și ai Măsurii 2 de ajutoare de stat COVID, care nu au depus la timp rapoartele de progres din proiectele implementate, vor beneficia de un nou termen de depunere, pentru a nu pierde microgranturile și granturile de capital de lucru.

  „Preşedintele României a promulgat legea prin care beneficiarii Măsurii 1 (Microgranturi) şi Măsurii 2 (Granturi pentru capital de lucru) nu mai sunt nevoiţi să returneze sumele primite, o reparaţie aşteptată de mii de IMM-uri. Astfel beneficiarii finali ai ajutoarelor de stat pot depune raportul complet şi corect, până la cel târziu 30 aprilie 2022. IMM-urile constituie o prioritate pentru programul de relansare economică, având o contribuţie importantă la creşterea economică naţională şi la crearea de locuri de muncă, iar promulgarea acestei legi constituie practic un sprijin cu impact benefic asupra tuturor”, a declarat Glad Varga, deputat PNL de Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.