duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „A fost lansat programul „Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități””

  de - | 9 decembrie 2021, 11:09 AM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul PNL Glad Varga este unul dintre susținătorii reglementărilor pentru stimularea utilizării vehiculelor electrice, nepoluante. Acesta a apreciat lansarea programului destinat instituțiilor publice și administrației locale, „Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități”.

  „Începând de miercuri, pot fi create conturile de utilizator în aplicația informatică pusă la dispoziție pe site-ul AFM. Din 13 decembrie pot fi depuse cererile de finanțare, împreună cu documentația aferentă, în aplicația informatică prin intermediul conturilor de utilizator create. Sunt valabile și conturile deja create în cadrul Programului Eficiență Energetică în clădirile publice și în cadrul Programului Iluminat Public. Pentru această sesiune de finanțare au fost alocate 500 de milioane de lei, programul urmărește îmbunătăţirea calității mediului prin stimularea utilizării vehiculelor electrice. Suma maximă finanțată pentru instalarea unei stații de reîncărcare este de 190.000 lei, 100% din totalul cheltuielilor eligibile. Încurajez instituțiile publice și administrația locală din Arad să acceseze acest proiect, care oferă oportunitatea dezvoltării unor servicii de calitate, pentru un mediu sănătos”, a declarat deputatul PNL Glad Varga.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.