miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „19 unităţi administrativ-teritoriale din judeţ participă la Programul Rabla Local” (P)

  de - | 31 iulie 2023, 8:42 PM | Comunicate contra cost

  0

  Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, 19 unităţi administrativ-teritoriale din judeţ participă la Programul Rabla Local. Este vorba despre municipiul Arad, oraşele Sântana şi Sebiş şi comunele Socodor, Frumuşeni, Gurahonţ, Zimandu Nou, Seleuş, Chisindia, Covăsânţ, Ghioroc, Şiria, Hăşmaş, Şicula, Cermei, Petriş, Zădăreni, Cărand şi Mişca.

  „Începând de azi, 31 iulie 2023, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local. Programul are ca scop eliminarea din circulație a mașinilor uzate, cu grad ridicat de poluare pentru atingerea țintelor stabilite în Planul Național de Redresare și Reziliență.

  Înscrierea se realizează prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT).

  Persoanele fizice pot beneficia de cei 3.000 lei oferiți în schimbul casării unui autovehicul vechi și poluant fără a avea obligația de a achiziționa un autovehicul nou în schimb”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

  De menţionat că instrucțiunile privind înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM, aici.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.