miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Glad Varga: „150 de milioane de lei pentru educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului” (P)

  de - | 4 aprilie 2023, 1:41 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, susţine că începând de ieri timp de o lună, ONG-urile interesate pot depune cereri de finanţare în cadrul Programului vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului.

  „Bugetul alocat acestei sesiuni este de 150 milioane lei, suma maximă care poate fi acordată de AFM pentru finanţarea unui proiect fiind de 500.000 lei.

  Activităţile eligibile se referă la acțiuni de conștientizare a populației, în special a copiilor, cu privire la teme actuale de protecție a mediului înconjurător – modalități de protejare a aerului, a apei, a pădurilor, reciclarea deșeurilor, beneficiile utilizării de resurse naturale regenerabile, protecţia biodiversităţii, schimbările climatice și stimularea utilizării transportului cu emisii scăzute.

  Termenul limită de depunere a proiectelor este 3 mai 2023”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

  Toate detaliile sunt incluse în Ghidul de finanţare disponibil aici.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.