Gigantul telecom Ericsson preia două fabrici în vestul țării și angajează 2.000 de oameni

  de Special Arad | 3 martie 2019, 10:32 AM | Regional | Topic special

  0

  Gigantul suedez Ericsson a preluat două fabrici la Timișoara, în care vor lucra 2.000 de angajați, potrivit stirileprotv.ro.

  „2.000 de angajaţi vor lucra sub sigla Ericsson în cele două fabrici preluate de la firma Kathrein, în domeniul de vârf al comunicaţiilor, în producţia de antene şi filtre. Asta-i Timişoara, locul cel mai atractiv pentru afaceri din România, polul de forţă al industriilor IT&C şi Automotive!”, a scris primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe pagina sa de facebook.

  Ericsson este prezentă în România din 2008 și are aproximativ 1.900 de angajați în IT și telecom.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.