miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ghid pentru un TV LG Smart – sfaturi și trucuri

  de Special Arad | 29 noiembrie 2019, 1:12 PM | IT

  0

  (foto: emag.ro)

  Un TV LG inteligent îți poate deschide o lume nebănuită, cu noi opțiuni de divertisment, de la streaming video la controlul unei case întregi pline de gadgeturi.

  Nu există nici o îndoială că, pe măsură ce tehnologia s-a schimbat, la fel a făcut-o și modul în care consumăm media. Informațiile sunt la îndemâna noastră grație progreselor înregistrate în smartphone-uri, tablete și computere. Acum, indiferent de dimensiunea ecranului pe care îl avem în fața noastră, avem acces la tot felul de conținut.

  În același mod, aceste dispozitive au devenit hub-uri de divertisment. La fel a făcut-i și televizorul, datorită tehnologiei inteligente. Acesta este probabil cel mai mare ecran din casă, poți asculta muzică, vizualiza fotografii, juca jocuri și viziona videoclipuri prin televizor. Dar dacă nu ești încă sigur exact ce poți face cu un Smart TV, atunci iată câteva sfaturi și trucuri utile.

  Este numai despre aplicații

  Tehnologia a dat publicului puterea de a fi în control. Nicăieri acest lucru nu este mai evident decât în ​​cazul LG Content Store. Aici poți găsi mai mult de 200 de aplicații ușor de descărcat și îți oferă opțiunea de a personaliza cu adevărat un LG TV Smart în funcție de propriile interese. Indiferent dacă vrei să asculți melodiile preferate prin Spotify, să fii la curent cu cele mai recente știri ale lumii sau chiar să găsești o rețetă excelentă.

  Datorită webOS – care a început tendința pentru interfețe simple și ușor de utilizat, în 2014 – aplicațiile unui TV LG Smart sunt incredibil de ușor de instalat și de utilizat. Un ghid la îndemână pe ecran îți permite, de asemenea, să navighezi rapid între aplicațiile care rămân aprinse pe ecran chiar și atunci când treci de la una la alta. Așadar, poți întrerupe emisiunea TV preferată pentru a verifica știrile, apoi să revii direct la acțiune fără să pierzi nicio secundă.

  Conținut perfect

  În ultimii ani s-a înregistrat o trecere către conținut 4K Ultra HD. Producând cea mai clară imagine posibilă datorită celor peste 8 milioane de pixeli activi, există o cantitate din ce în ce mai mare de emisiuni TV și filme disponibile în 4K. Singura problemă este că găsirea acestui conținut poate fi dificilă.

  Din fericire, 4K este disponibil pe televizoarele LG inteligente pentru a te ajuta să beneficiezi la maximum de experiența ta de vizionare. Această caracteristică îți va permite să găsești tot conținutul 4K prin Netflix și Amazon Prime. Nu numai că îți va permite să profiți din plin de rezoluția uimitoare, dar te va asigura că nu vei pierde niciun conținut nou.

  Emisiunile tale preferate într-un singur loc

  Cu atât de multe seriale TV din care să alegi, este prea ușor să ratezi un episod. Cu toate acestea, cu un TV LG Smart ai acces la Freeview Play, o aplicație gratuită care nu numai că îți permite să vizionezi televiziunea în direct, dar, de asemenea, îți permite să salvezi toate filmele pe care le-ai ratat.

  Există peste 70 de canale digitale și 15 canale HD din care să alegi, în timp ce un ghid de înregistrare de șapte zile te va asigură că poți rămâne la curent cu toate emisiunile TV preferate.

  Ușor de distribuit prin diferite tehnologii

  Ca punct focal în camerele de zi din întreaga lume, un televizor ar trebui să fie capabil să afișeze tot felul de conținut. Cu aplicația LG Smart Share, poți vizualiza toată muzica, videoclipurile și fotografiile tale pe Smart TV.

  Aplicația inteligentă LG TV trimite toată media preferată de pe computer, laptop, tabletă sau smartphone direct la televizor și, cel mai bine, este wireless. Acest lucru înseamnă că nu vei pierde o durată de viață importantă a bateriei prin ecranizare.

  Jocuri pe marele ecran

  Îți aduci aminte când ai avut nevoie de console uriașe pentru a juca jocuri video prin televizor? Acesta nu mai este cazul, deoarece un TV LG Smart îți va permite acum să joci jocuri de streaming bazate pe internet direct prin televizor. Tot ceea ce îți trebuie este o viteză în bandă largă de cel puțin 5.0 mbps.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.