duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Stoian este singurul candidat pentru „postul lui Iuda”

  de Special Arad | 18 septembrie 2015, 2:01 PM | Administraţie | Știri Arad

  4

  Postul de administrator public din cadrul Consiliului Județean Arad, rămas vacant după demisia lui Cristian Ioan Drăgan, are un singur pretendent: Gheorghe Stoian.

  Astăzi, 18.09.2015, la ora 12:00, a fost termenul limită de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției.

  Într-un comunicat de presă trimis de CJA, se arată că „au existat mai multe persoane care și-au manifestat interesul pentru înscrierea la acest concurs, fiind depus un singur dosar, cel al domnului Gheorghe Stoian. A fost parcursă prima probă a concursului, constând în selecția dosarelor, domnul Stoian fiind declarant admis pentru următoarea probă a concursului, proba scrisă, urmând ca dacă acesta va fi admis la proba scrisă să susțină un interviu”.

  „Mă bucur că avem măcar un candidat pentru ocuparea acestui post, asta deși mi-aș fi dorit să fi existat mai multe persoane care să-și depună dosarele și să existe o competiție între candidați, o competiție din care să câștige cel mai bun și mai competent. Totuși, sper ca începând cu data de 1 octombrie postul de administrator public al județului Arad să fie ocupat de o persoană competentă, serioasă, cu experiență în domeniul administrației și cu experiență juridică, pentru că această funcție a apărut ca o soluție viabilă în procesul de separare dintre atributele de reprezentare și cele de genstionare concretă a activității curente. Ocuparea acestui post nu face altceva decât să ducă la eficientizarea actului administrativ. Totodată, aș vrea să anunț că de săptămâna viitoare vom face demersurile pentru concursul necesar ocupării postului de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ar fi fost foarte cinstit ca toţi cei interesaţi să poată să-şi depună Dosarul de candidat, urmând ca după analizarea acestuia(dosarului) să fie declarat admis /respins.Dar iată că şi de această dată lucrurile se rezolvă din culise, Instituţia CJA nedorind dealtfel să fie concurs ci mai degrabă o numire !

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Unde Dumnezeu mai inventati atatea functii ca sa aiba clientela politica ce sa suga ???!!!! Nu va este suficient presedinte al CJA , doi vicepresedinti , secretar , mai este nevoie si de administrator al judetului ??? Sa-i mai dati si aluia vreo 5000 de lei lunar !!!
   Pentru ca si la primarie este la fel – avem primar , doi viceprimari dar avem si city manager – probabil alti 5000 de lei salariu !!!Sunteti penibili si jenanti !!!

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Buna draga Aradon ,

   Mi-am schimbat parerea despre voi. Postati doar ce anume va intereseaza pe voi sau ce anume va convine.

   Media ar trebui sa fie fara aparteneta poliica si sa ia apararea acestor sucursuri ale socetati noastre.

   Acet om este o rusine pentru judetul Arad. Ar trebui demis din toate funciile pe care le are si pensionat de urgenta.

   Este ultimul om e care Aradul il are nevoie.
   Rusine PNL pentru ca nu a nominalizat o persoana capabila ci acest communist/securist pentru aceasta functie.
   Mie rusine sa spun ca sunt membru PNL Arad.

   PS Dragi Aradeni nu va lasati prostiti cu astfel de oameni nu are cum sa iti mearga bine.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.