marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Seculici: „Încurajez firmele să aplice pentru ajutorul de minimis, primesc banii relativ ușor”

  de Special Arad | 31 ianuarie 2023, 5:25 PM | Administraţie | Business

  1

  Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, arhitectul Gheorghe Seculici, informează investitorii arădeni că pot primi un ajutor de minimis de maximum 200.000 de euro fiecare, în cadrul schemei „Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creştere a competitivităţii produselor industriale”, ediția 2023.

  Programul se desfășoară sub egida Ministerului Economiei. Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare va dura 30 zile lucrătoare, în perioada 13 februarie 2023 – 24 martie 2023.

  Cererile de finanțare, însoțite de documentele aferente cf. Ghidului solicitantului se transmit la Registratura Ministerului Economiei.

  „Eu știu că nu este ușor să faci față unui proiect european, dar îndemn firmele mici și mijlocii să discute cu un consultant și să aplice pentru finanțare. Sunt bani care se acordă relativ ușor și ajută companiile să se tehnologizeze și să își reducă pe viitor costurile. Camera de Comerț din Arad are în derulare mai multe proiecte europene și pot spune din experiență personală că ce am reușit să facem cu finanțare europeană nu am fi putut susține din resurse proprii”, a declarat arh. Gheorghe Seculici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Lasă nene, încurajările…!
   „Încurajări” poate face oricine.🤔
   .
   Ia fă matale, dacă te pricepi, niste acte de caritate și întocmeștele pro-bono actele care le trebuie, ca să poată aplica…
   Cred că ar fi mai cinstit, decât să dai doar din gură, cu „încurajările”, de pe margine. 😉
   .

   Și nu doar așa, la una – două firme mai apropiate, de casă, ci la mai multe…, ca să vadă oamenii că pot avea în matale UN SPRIJIN REAL și faptul că nu ești doar un demagog de 2 bani (ca fostul matale ginere). 😎

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.