Gheorghe Seculici a primit Ordinul „Sfinții Împărați Constantin și Elena”

  de Special Arad | 8 June 2016, 2:02 PM | Știri Arad

  0

  Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și acționar majoritar la Proiect Arad SA, a primit din partea Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Ordinul „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, pentru proiectul pe care l-a realizat în calitate de proiectant general la Palatul Patriarhal.

  Este vorba de cea mai mare investiție pe care a avut-o Ministerul Dezvoltării și cea mai mare investiție de acest gen care s-a realizat în sud-estul Europei, aproape 20 milioane de euro. Proiectul a fost finalizat și a fost catalogat ca unul dintre cele mai reușite”, a spus Gheorghe Seculici.

  Palatul Patriarhiei a fost inaugurat în data de 6 iunie, printr-o ceremonie desfășurată în prezența membrilor Sfântului Sinod al BOR. Proiectul de reabilitare a edificiului a fost finanțat din fonduri structurale, în cadrul Programului Operațional Regional 2007 — 2013, iar lucrările au început în martie 2013. Potrivit basilica.ro, în clădirea reabilitată a Palatului Patriarhiei va funcționa un muzeu și se va amenaja un punct de informare turistică.

  WP_20160608_010 copy

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.