luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Falcă și-a „tras” cel mai bogat șef de serviciu din Primăria Arad! Legătura cu acesta este vila de pe strada C.D.Loga

  de Alin Olteanu | 9 martie 2018, 11:15 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  8

  Presa locală și națională titra, între anii 2010-2012, așa încât lucrăm cu materialul unora dintre colegii noștri, următoarele: „Numele societatii Confort SA, prin diverse firme precum Conar, Magellan, Izometal, sau chiar compania mamă, toate aparținând cuplului de afaceriști Georgică Cornu și Lucian Caraiman, este o constanta în privința căștigătorilor lucrărilor realizate de Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad. Colaborarea Confort SA cu cele două instituții publice arădene are legături strânse cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, prin intermediul căruia Cornu a și ajuns în relații de amiciție cu Nicolae Iotcu. Intermediarul acestor relații este omul de afaceri Florin Pașca, vecin de duplex cu primarul Gheorghe Falcă, în casa de pe strada C.D. Loga din Arad. Florin Pașca este, începând cu data de 1 iunie 2011, manager al SC Confort SA, încheind un contract de ma­nagement pe judetul Arad prin fir­ma sa, SC Univro SRL Arad”. (Jurnalul Național)

  Înainte de asta însă, în anul 2009, Florin Pașca și Gheorghe Falcă (prin firma soției) și-au cons­truiut împreună duplexul pe ma­lul Muresului, C.D. Loga. Tot presa susținea – și nu a infirmat nimeni – că, ulterior, între cei doi a apărut o ruptură, iar Pasca s-a apropiat mult de Ni­colae Iotcu, președintele Consiliu­lui Judetean. Probabil și din această cauză acest Pașca a renunțat (a vândut) partea sa de duplex rectorului Universității Vasile Goldiș, Coralia Cotoraci (prețul fiiind de câteva sute de mii de euro, cel mai des folosită fiind suma de „550.000 de euro”).

   

  Această SC Univro a beneficat de multe alte lucrări de la Primăria Arad, una dintre acestea „executia lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare a municipiului Arad. Valoarea totală a investiției de modernizare a infrastructurii rețelelor de canalizare din oraș a fost de 27 de milioane de euro, iar numărul străzilor pe care SC Univro SRL a lucrat, după ce a reușit să căștige licitația, fiind de 104.

  Ei bine, anii 2010-2014 s-au dus… și a venit anul 2018

  Nu știm din ce motive și nu știm datorită cărui „aspect”, numele Pașca revine brusc în actualitate… dar revine! De ce? Pentru că fosta soție a lui Florin Pașca, fostul partener al cuplului Ioțcu-Falcă, om de afaceri care cunoaște multe… multe…, deci Pașca Simona Daciana (doamna și-a păstrat numele) a fost angajată de Primăria Arad în importanta funcția de „Șef Birou Spații Verzi”. Din câte înțelegem, doamna este foarte serioasă și își face treaba cu conștinciozitate, meritându-și astfel salariul din Primăria Arad.

  Însă ceea ce ne-a frapat pe noi nu a fost doar legătura dintre familiile Pașca și Falcă, în sensul că și-au construit duplexul împreună, ci averea noului șef de birou (credem că este cel mai bogat începând din 2018) de la „Spații Verzi” din Primăria Arad: nu mai puțin de două case și șase apartamente în Arad, iar despre conturi… vă puteți delecta mai jos:

  Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm noului șef de birou un strașnic „Bun venit” în administrația locală a Aradului, fiind convinși că doar „toți oamenii primarului” pot lucra bine cu.. primarul și rezultatul să fie performanța. Că așa-i în teatru… nu-i așa?

  conturi Simona Pasca Spatii Verzi

  Întreaga declarație de avere a noului Șef Birou Spații Verzi în Primăria Arad: AICI!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce-o face doamna cu șase apartamente? Pot doar să bănuiesc. Le închiriază! Pe euroi frumoși, mai ales la studenții străini. Mai bănuiesc că n-are nici un contract de închiriere, neplătind nici un bănuț impozit. Sunt și alte persoane, care au chiar și 10 apartamente sau garsoniere pe care le închiriază fără contract. Am sesizat în scris de mai multe ori Primăria – indicând adrese și nume de proprietari – referitor la această industrie neimpozitată a închirierilor, dar nimeni nu a luat nicio măsură, văduvind Aradul de o sursă bugetară importantă. Oare de ce?

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Oameni buni, recitesc si ma crucesc! Dobitocul scrie Primariei cu adrese si nume de proprietari…..dar de unde ai tu, stimabile, informatii despre regimul acelor apartamente?
    Si ma combatea pe mine ca sunt bolsevic…Realizam oare cu ce ipochimene staliniste ne luptam zi de zi? Ma mir ca are net sa ne lumineze….sau l-o fi primit in contrapartida …pentru lichelism!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.