Gheorghe Falcă: „Premierul Cîțu a dat un mesaj favorabil dezvoltării și descentralizării”

  de - | 10 iunie 2021, 10:59 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Prezența primului ministru Florin Cîțu la Arad a marcat importanța ședinței Consiliului pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest. Atât Guvernul cât și administrația regională și locală sunt interesate de oportunitățile de a utiliza fondurile europene pentru dezvoltare.
  „Guvernarea construită în jurul PNL, administrația județeană și locală din Arad au aceste puncte comune: noi credem că investițiile, proiectele de anvergură sunt cele care asigură o calitate mai bună a vieții pentru toți. Îi mulțumesc primului ministru Florin Cîțu pentru mesajul puternic favorabil dezvoltării dar și descentralizării, pe care l-a dat prin prezența sa aici, la Arad. Îl felicit pe președintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest, Iustin Cionca, pentru organizarea acestui eveniment și pentru modul în care lucrează cu administrațiile locale și ADR Vest, pentru a pregăti investițiile regionale. Mă bucur că ne aflăm într-un proces de descentralizare a modului în care sunt utilizate fondurile europene în regiune, că proiectele se vor evalua, contracta, implementa și plăti direct de la nivel regional. Avem oportunitatea de a realiza și finanța reforme pentru infrastructură, educație, sănătate, mediu și digitalizare, domenii care înseamnă de fapt dezvoltare și șanse la o viață mai bună pentru toți. Trebuie să construim mecanismele prin care folosim această oportunitate. Aradul este pregătit cu proiecte și cu experiența dobândită în utilizarea fondurilor europene până acum, sunt convins că următorii ani vor aduce o nouă etapă de dezvoltare”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.