Gheorghe Falcă, pe lista celor care se vor ocupa de campaniile PNL pentru 2019

  de Special Arad | 7 August 2018, 7:38 PM | Politikos

  1

  Biroul Politic Naţional al PNL a stabilit sâmbătă dimineaţă oamenii care vor face parte din echipa care se va ocupa de pregătirea campaniilor pentru europarlamentare şi prezidenţiale, scrie adevarul.ro.

  Din această echipă fac parte acele persoanele care au mers la întrevederea privată cu preşedintele Klaus Iohannis de marţi seară, o parte fiind fostul PDL, iar o parte din vechiul PNL.

  Potrivit unor surse politice, din rândul foştilor PDL-işti, în echipa de organizare a campaniilor vor fi: Emil Boc (primarul municpiului Cluj-Napoca),  Vasile Blaga (fostul co-preşedinte al PNL),  Raluca Turcan (prim-vicepreşedinte PNL), Gheorghe Falcă (vicepreşedinte PNL) şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

  Reprezentanţii vechiului PNL care au fost la întâlnire cu Iohannis şi sunt în echipa de campanie sunt: preşedintele Ludovic OrbanAlina Gorghiu (fostul preşedinte al PNL), Iulian Dumitrescu (prim-vicepreşedintele PNL),  Cristian Buşoi (liderul PNL Bucureşti), Marian Petrache (vicepreşedinte PNL) şi fostul deputat Dan Motreanu.

  Celor menţionaţi mai sus li se adaugă secretarul general, Robert Sighiartău, şi alţi doi prim-vicepreşedinţi, Mircea Hava şi Ilie Bolojan.

  sursa: Adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.