vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Falcă: „Nicolae Ciucă va conduce un PNL unit, pentru o guvernare eficientă!”

  de - | 11 aprilie 2022, 9:05 AM | Comunicate contra cost

  0

  Noul președinte al PNL este Nicolae Ciucă, votat de astăzi congresul extraordinar desfășurat la București. Delegația arădeană la congres a votat pentru președintele Ciucă, pentru a susține o guvernare eficientă.

  „Apreciez că am găsit împreună o rezolvare rapidă a crizei interne din PNL. Traversăm o perioadă marcată de dificultăți economice, cu un război în apropierea noastră și avem nevoie de o guvernare eficientă, de o relație apropiată între Guvern și partid. Domnul Nicolae Ciucă va asigura această legătură și va continua parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Este foarte bine că PNL este unit, am fost cu toții de acord că în acest moment premierul Nicolae Ciucă este cea mai potrivită alegere pentru funcția de președinte al PNL. În perioada următoare, PNL trebuie să susțină o guvernare care să rezolve problemele legate de situația de criză și să gestioneze mai eficient dezvoltarea cu ajutorul fondurilor europene”, a declarat președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.