sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Falcă: „Lucrăm la programul de guvernare!”

  de - | 22 octombrie 2021, 6:00 PM | Comunicate contra cost

  0

  Europarlamentarul Gheorghe Falcă este prezent astăzi la Bucureşti unde alături  echipa de conducere a Partidului Naţional Liberal lucrează la programul de guvernare. Generalul în rezervă Nicolae Ciucă a fost desemnat ieri de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier.  Gheorghe Falcă lucrează la capitolul fonduri europene din programul de guvernare pe care îl pregătesc liberalii. Europarlamentarul face parte din Comisia pentru transport și turism şi Comisia pentru petiţii din cadrul Parlamentului European.

  Ne aflăm la Bucureşti unde membrii biroului de conducere PNL împreună cu specialiştii în domenii pregătim programul de guvernare cu care ne vom prezenta marţi în faţa Parlamentului. Căutăm cele mai bune soluţii pentru români şi ne dorim să avem un guvern funcţional care va pune în aplicare toate măsurile din program. La capitolul fonduri europene, ne propunem să venim cu proiecte concrete prin care vom dezvolta România. Avem la dispoziţie miliardele de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, cât şi bugetul european pentru perioada 2021 – 2027. Este o oportunitate pentru ţara noastră şi a sosit momentul în care trebuie să facem mai multă administraţie la nivel centra, nu jocuri politice”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.