Gheorghe Domșa, demis din funcția de președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Arad

  de Special Arad | 1 octombrie 2015, 3:31 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Toți președinții de Case de Asigurări de Sănătate din țară au fost revocați din funcție. Măsura a fost luată de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, iar până la organizarea unui concurs, au fost numiți directori interimari.

  Reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate spun că s-a luat această măsură pentru că au fost modificați indicatorii de performanță pe care trebuie să îi îndeplinească un președinte. Așa că trebuie făcută reorganizare și a fost emis un ordin al CNAS în acest sens. Apoi, toți președinții din țară au primit decizia de încetare a contractului de management, scrie reporterntv.ro.

  Una dintre cauzele care au dus la această schimbare în masă a directorilor a fost și introducerea Cardului național de asigurat.

  În continuare vor fi președinți interimari, până la organizarea concursului.

  O situație similară a fost înregistrată și în 2012.

  La Arad, președintele CAS este Gheorghe Domșa. El a mai fost demis și în 2012, dar a revenit în funcție în 2013 în urma unui concurs.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.