joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Domșa a fost numit de primul ministru membru în CA al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Urmează vicepreședinția

  de Alin Olteanu | 20 mai 2021, 5:33 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  În urmă cu câteva zeci de minute a fost publicată în Monitorul Oficial al României decizia primului ministru, prin care doctorul Gheorghe Domșa este numit membru în Consiliul de Administrație al casei Naționale de Asigurări de Sănătate, mandatul fiind unul de patru ani.

  Conform informațiilor noastre, ulterior intrării în CA a domnului Domșa, acesta va fi numit vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, poziție pe care o așteaptă de câteva luni bune.

  Probabil că știind că această numire, semnată de primul ministru, este pe „turnantă”,  Gheorghe Domșa nu s-a prezentat la concursul pentru funcția de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa ne reamintim primavara anului 2016, in luna martie, cand la concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru functiile de directori generali ai caselor judetene de sanatate, acest individ submediocru a luat 20,30 puncte din 100 maxim, adica nota 2,03 (asta dupa aproape 16 ani de conducere a casei judetene de asigurari de sanatate Arad) si a picat la concurs. Din pacate, apoi, a fost numit din nou in aceeasi functie….ca asa e la noi, prostii, incompetentii si mafiotii conduc. Anul acesta nu a avut curajul sa se prezinte la concursul de la inceputul acestei luni, pentru ca a fost un concurs corect si ii era frica ca mai ia un 2…. Acum este numit membru in Consiliul de Administratie al CNAS, urmeaza vicepresedinte CNAS. Groaznic….Revoltator…
   Deci…..Un vicepresedinte CNAS de nota 2. Oare presedintele CNAS, dl Gheorghe, stie ce vicepresedinte prost isi aduce???

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.