ExclusivGheorghe Bolovan acuză doi procurori arădeni că nu și-au făcut treaba în dosarul intentat Westfield-ului! Dosarul ar fi fost clasat acum două luni

  de Mihai Todoca | 1 august 2019, 6:07 PM | Știri Arad

  0

  Un cetățean arădean acuză doi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad că nu și-au făcut treaba și că nu au luat în calcul mai multe probe pe care acesta le-a adus la un dosar itentat împotriva dezvoltatorului imobiliar Westfield.

  Pe scurt, Bolovan Gheorghe spune că deși a făcut mai multe petiții, cei doi procurori la care au ajuns pe rând dosarul, ar fi tergiversat procesul în care acuză Westfield de nerespectarea clauzelor contractuale și că a fost „dus cu preșul” de dezvoltator  pe o perioadă ce acoperă aproape trei ani. Bolovan Gheorghe mai spune că procurorii l-au îndemnat să acționeze dezvoltatorul imobiliar în instanță civilă, însă acesta nu dorește, motivând că problemele pe care el le are sunt de natură penală. Tocmai acest îndemn l-a făcut pe arădean să protesteze împotriva procurorilor care, după cum susține acesta, nu și-au făcut datoria și nu s-au autosesizat deschizând un proces de natură penală.

  Sursele noastre ne spun că la poliție sunt înregistrate plângeri împotriva dezvoltatorului mai sus menționat, însă vom reveni mai pe larg asupra acestui caz cu documente, dar și cu declarațiile persoanelor implicate, dacă aceștia vor dori să își exprime un punct de vedere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.