Gest superb în fotbalul românesc: arbitrul Cristian Vieru și-a donat baremul unuia dintre jucătorii pe care i-a arbitrat

  de - | 26 September 2019, 9:30 AM | Sport

  0

  S-a întâmplat după partida dintre Alma Sibiu și Interstar Sibiu, juniori Under 11 din cadrul campionatului județean de fotbal sibian. La finalul meciului, arbitrul din Sibiu, Cristian Vieru, a făcut un gest mai mult decât lăudabil.

  Arbitrul sibian, Cristian Vieru i-a oferit suma de bani primită, ce reprezintă baremul de arbitraj, unuia dintre jucătorii care a evoluat pe teren. Cristian a fost impresionat de dăruirea și jocul prestat de acest tânăr, scrie orademedias.ro.

  „Nu contează dacă suma a fost mare sau mică, gestul în sine m-a marcat și de aceea doresc să fac public acest lucru, întrucât trebuie ca aceste persoane să fie cunoscute. Iată că sunt și oameni care își fac meseria fără să se gândească la partea financiară, oameni care iubesc sportul și apreciază munca copiilor”, a declarat Daniel Mureșan, antrenor la AFC Interstar Sibiu

  Antrenorul echipei Interstar Sibiu a publicat pe contul său de Facebook faptul că îl cunoaște pe Cristi de când a pus fluierul în gură pentru prima dată. Totodată, își doreşte ca juniorul care a fost premiat de către Cristian Vieru să își amintească toată viața despre acest arbitru și gestul său.

  Citiți mai multe detalii cu click AICI

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.