duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Germania și Franța, mesaj către România: „Ați face bine să nu ratați ocazia”

  de Special Arad | 22 iulie 2018, 11:28 AM | Naţional

  2

  Michele Ramis şi Cord Meier-Klodt, ambasadorii Franţei, respectiv Germaniei la Bucureşti, sfătuiesc România să renunţe la luptele interne şi să profite de oportunităţile care îi vor fi oferite odată cu preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, care va da o nouă perspectivă ţării, anunță Digi24..

  Cei doi au punctat, în timpul unei întâlniri din cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov – la care a participat şi Hans Klemm, ambasadorul SUA – faptul că Uniunea Europeană se confruntă, astăzi, cu provocări atât din interior, cât şi din exterior – terorism, imigraţie, scepticism, încălcarea legilor internaţionale.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Președinția CUE este o oportunitate ca printre alții și Johănel să-și obțină favoruri personale, contracte pe comisioane grase … etc.
   Doar nu credeți că se vor zbate pentru binele țării și mai ales al celor care le-au dat votul?!

   Președintele de ex, poate scăpa de pârnaia ce ar merita-o pentru modul în care a devenit proprietar de case în Sibiu, pe care le-a cumpărat, conform spuselor lui, din banii „tăvăliți”, obținuți din meditații.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.