marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Al doilea om din PNL Arad, Geanina Pistru, a intrat în Consiliul de Supraveghere „Transelectrica” pentru ceva… „mărunțiș”

  de Alin Olteanu | 14 noiembrie 2023, 12:06 PM | Administraţie | Politikos | Recomandările editorilor

  12

  Compania Națională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” SA și-a informat acționarii și investitorii, în urmă cu două săptămâni,  că, în conformitate cu atribuțiile sale potrivit prevederilor statutare și legale, Consiliul de Supraveghere a decis, în ședința din data de 30 octombrie 2023, numirea în calitatea de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere a doamnei Simona-Geanina PISTRU-POPA.

  Durata mandatului este până la data de 21 martie 2024, dar nu mai târziu de dată numirii unui membru al Consiliului de Supraveghere de către Adunarea Generală a Acționarilor.

  Geanina Pistru a semnat în fața notarului

  Numirea doamnei Simona-Geanina PISTRU-POPA a devenit efectivă la data semnării în față notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA.

  Geanina Pistru este prim-vicepreședinte al PNL Arad și prim-vicepreședinte al Organizației naționale a PNL. în același timp, Geanina Pistru este și director adjunct al Companiei de Apă Arad.

  GEANINA PISTRU TRANSELECTRICA

  Cât câștiga un membru al Consiliului de Supraveghere „Transelectrica” în… 2013

  Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, din data de 30 mai 2013, a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, a hotarat urmatoarele:
  – limitele generale de remunerare a membrilor Directoratului – intre 6.800 lei brut/lună si 38.000 lei brut/lună ;
  – remuneratia membrilor Consiliului de Supraveghere – 7.000 lei net/lună ;
  – remuneratia membrilor Consiliului de Supraveghere care sunt desemnati să-si desfăsoare activitatea la nivelul Comitetelor consultative stabilite de Consiliul de Supraveghere – 3.000 lei net/lună.

  Cât câștigă acum un  membru al Consiliului de Supraveghere… AICI

  Citește și: Geanina Pistru este noul director adjunct al Companiei de Apă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O adevărată capacitate această,, doamna” a refuzat Tesla și Microsoft pt Transelectrica sa facă un bine amărâților din vârf de munte fără energie electrică.
   La compania de apă e part time între Transelectrica și Sergiu.
   Va doresc sa duceți toată averea pe piept între 4 scânduri.

   +46 voturi
   +1
   -1
  2. – Are notorietate?…. a semnat în fața notarului.
   Dragii mei nu fiți suparăți pe Notorietatea lor, atâta poate, capacitatea lor intelectuală este de acest nivel.
   Nu ea e vinovată, vinovați sunt cei ce votează și susțin asemenea persoane cu „notorietate”.

   Acest supradimensionat aparat statal funcționează în mod total defectuos, după cum poate depune mărturie aproape orice cetățean,
   din cauza parazitării de către interese nelegitime care nu au nimic în comun cu scopul servirii cetățenilor plătitori de taxe.
   Nu ne putem aștepta la performanță de la inși care nu au nimic în comun cu ea.
   Inși care au promovat pe posturile curente nu prin muncă susținuta și dedicație, ci printr-o încrengătură necrotică de interese,
   care și-au construit cariera prin contorsiuni morale amețitoare. Nevoia de a fi special, de a fi cel mai bun. Aspecte de supraom.

   Am aflat că doamna „coach” o fi căprioara partidului?…
   Îi spui unei femei „căprioară”, e încântată!
   Îi spui „capră”, se înfurie! Deși ambele vietăți fac parte din Familia Bovidae.

   Dacă am încerca să ne imaginăm criterii de selecție pentru funcții din administrației locale, cred că nu am omite dintre ele profesionalismul,
   susținerea unor poziții bazate pe profesionalism sunt obiectiv imposibile.
   Problema e că acest comportament de ”vodă în lobodă” nu are cum să funcționeze. Nu spre binele cetățeanului

   +35 voturi
   +1
   -1
  3. Felicitări stimata doamnă, sa puneți la punct regularizarea energiei electrice,arădenii va vor cita deoarece sunteți o femeie deosebita care se zbate pentru ei. De asemenea va asigur de toată susținerea noastră, cea a cetățenilor care dores. Sa fie reprezentanți cu onoare, toată încrederea noastră este în domnia voastră.

   --19 voturi
   +1
   -1
  4. vinovati sunt cei ce voteaza un partid nesimtit ,cum e PNL.Acest partid insulta cetatenii romani,prin tot ce face la nivel local si central.Sa votezi asemenea partid,cand vezi zilnic ,dovezi de miserupism si ciocoism politic,arata imbecilizarea poporului roman ,care merge si-i voteaza,la toate tipurile de alegeri.

   +13 voturi
   +1
   -1
  5. Domnule Sam esti cumva plătit din banii publici de către ciuma rosie și mafia portocalie? În primul rand PNL arad este curățat de elementele de natura celor de care pomeniți. În plus ciocoiu euro maxilar a pierdut lupta cu elementele renovatoare PNL,acum încercați sa băgați toți oamenii în același oala? Mai exista și onestitate,caracter,inteligenta pe lumea asta,iar aceste câteva calități sunt doar o parte din cele ale doamnei în care esti platit sa arunci cu noroi,și încă din bani publici!

   --8 voturi
   +1
   -1
  6. Felicitări doamnei pentru această numire. Este una dintre persoanele din politica arădeană care mai poate face ceva pentru oraș si cetatenii aradului. Oricine vine si spune de rău si acuza ,sunt doar vorbe spuse la răutate din invidie sau din opoziția politică. MULT SUCCES PNL ARAD SI DOAMNEI PISTRU.

   --5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.