duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Geanina Pistru: „Cresc alocațiile pentru copii”

  de - | 15 decembrie 2021, 11:48 AM | Comunicate contra cost

  0

  Guvernul este pregătit să ofere un sprijin pentru categoriile sociale vulnerabile și pentru familiile cu copii. Astfel, premierul Nicolae Ciucă a anunțat majorarea alocațiilor.

  Copiii de până la 2 ani, respectiv 3 ani pentru cei cu dizabilități, vor primi 600 de lei, alocația pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani crește la 243 de lei. Ne bucurăm că în această perioadă mai dificilă se găsesc resurse pentru a sprijini familiile cu copii. Orice părinte, orice mamă știe cât de mari sunt cheltuielile curente pentru a le asigura celor mici tot ce au nevoie. Sigur că majorarea alocațiilor nu rezolvă problema acestor cheltuieli, dar este un gest necesar de solidaritate și de sprijin din partea Guvernului, care exprimă dorința de a investi în viitor. De altfel, Guvernul a pregătit un pachet social complex, care cuprinde ajutor pentru plata facturilor și sprijin pentru categoriile sociale vulnerabile într-o perioadă mai dificilă, cu încrederea că împreună vom trece peste greutăți”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreședinte a Organizației Femeilor Liberale (OFL) la nivel național.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.