duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gata cu vremea bună. Averse, grindină și descărcări electrice în vestul țării!

  de Special Arad | 20 septembrie 2015, 12:07 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Vremea se schimbă radical în regiunile intracarpatice, unde vor avea loc averse. Ploile vor avea şi caracter torenţial. Informarea este valabilă de astăzi, de la ora 14.00, până mâine, la ora 18.00.

  Instabilitatea atmosferică se formează ca urmare a scăderii temperaturilor din zonele afectate.

  Potrivit ANM, în vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele de munte vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua trecător aspect de vijelie.

  În unele zone, ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 litri pe metrul pătrat şi izolat 30…40 de litri pe metrul pătrat. Pe arii restrânse va cădea grindină.

  În zilele următoare, temperaturile scad, mai ales în vestul şi nordul ţării, dar rămân peste cele normale pentru această perioadă. 

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.