Gata cu compensațiile delicvenților din închisori! Statul ungar sistează plățile

  de - | 16 ianuarie 2020, 7:23 AM | Internaţional

  0

  “Statul ungar a sistat plata compensaţiilor acordate delincvenţilor deţinuţi în închisori”, a anunţat Bence Tuzson, secretar de stat la cabinetul premierului Viktor Orban.

  Acordarea unor astfel de compensaţii este decisă prin verdicte ale Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) ori ale instanţelor ungare.

  Oficialul ungar a estimat la circa 12.000 numărul cazurilor de acest fel în ţara sa. ”Este binecunoscut că astfel de cazuri pot fi câştigate pe bandă rulantă”, a subliniat el, adăugând că avocaţii şi ONG-urile au reuşit să-şi creeze un ”model de afaceri” cu ajutorul unor asemenea dosare.

  Detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.