miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gary Kasparov, cel mai mare șahist al tuturor timpurilor, a ajuns la Timișoara

  de - | 16 mai 2024, 6:53 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Cel mai mare şahist din toate timpurile a aterizat aseară pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Legendarul Garry Kasparov, opozant al regimului de la Moscova, participă la două întâlniri cu publicul, prima fiind la evenimentul „Tech Talks”, organizat de Universitatea Politehnica, scrie pressalert.ro.

  Kasparov a urcat pe scena Cinema Timiș, alături de jurnalistul Cătălin Stefănescu, şi a discutat despre progresele făcute de A.I. şi impactul acesteia asupra vieții și libertății umane. Datorită interesului mare pentru acest eveniment, Kasparov a acceptat să participe la un eveniment suplimentar,care a avut loc tot astăzi, de la ora 17, la Teatrul Naţional Timişoara.

  Garry Kasparov a lăsat şi un mesaj plin de semnificaţii în cartea de onoare de la Aeroportul Internaţional Timişoara: „Vă mulţumesc pentru o primire-surpriză în oraşul de naştere al Revoluţiei Române. Astăzi, când lumea se confruntă din nou cu o ameninţare existenţială provenită din rămăşiţele trecutului Comunist sunt cu adevărat entuziasmat să vizitez locul care prin importanţa sa istorică ne-a oferit încrederea în viitorul luminos democratic”.

  Citește și:

  Marele maestru Gary Kasparov a acceptat invitația Politehnicii Timișoara. În 17 mai va onora „Tech Talks by UPT”, alături de experți de top AI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.