Garofiţa Popa: „Turismul arădean crește în fiecare an!”

  de - | 22 iulie 2021, 8:09 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierul judeţean Garofiţa Popa afirmă că strategia turistică derulată de către administraţia liberală de la Consiliul Judeţean din Arad dă roade. Conform acesteia, turismul arădean este într-o continuă creştere de la an la an.

  „Investiţiile realizate de către Consiliul Judeţean în domeniul turismului îşi produc efectele. Astăzi putem vorbi despre un număr mai mare de turişti din afara judeţului Arad faţă de anii precedenţi care aleg să îşi petreacă timpul liber vizitând obiective turistice din județ. Aici putem să amintim de staţiunea de interes local Ghioroc care este frecventată de mii de oameni în fiecare weekend, promovarea noţiunii de turism de o zi pe Valea Mureşului, Cetatea Şiriei cu spectaculosul drum dintre aceasta şi Mânăstirea Feredeu, Podgoria Aradului reprezentată prin celebrul drum al vinului, zona montană Codru Moma, Valea Crişului Alb sau ştrandurile termale din judeţ. Trebuie să remarcăm, pe lângă investiții, campania de promovare atent organizată”, a transmis consilierul judeţean PNL, Garofiţa Popa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.