vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Garofiţa Popa: „Faptul că îmbrăcăm ia ne duce cu gândul la copilărie, istorie şi tradiţie”

  de - | 25 iunie 2021, 2:30 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ia românească a fost sărbătorită, ieri, de peste o mie de persoane la Şiria. Cea de a doua ediţie a „Sărbătorii iei la Cetatea Şiriei” a fost organizată de Primăria Şiria, Consiliul Local Şiria, Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad.

  Au participat 12 ansambluri populare din judeţ, printre invitaţi numărându-se preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, vicepreşedintele Ionel Bulbuc şi primari din judeţ.

  Consilierul judeţean Garofiţa Popa, preşedintele OFL Arad, una dintre persoanele care s-a ocupat de organizarea evenimentului, susţine că „Sărbătoarea iei la Cetatea Şiriei” reprezintă o întoarcere la tradiţie.

   „Ne bucurăm că reuşim să păstrăm tradiţiile populare româneşti. Purtarea iei ne duce cu gândul la copilărie, istorie şi tradiţie. Chiar dacă temperatura a fost de peste 40 de grade Celsius, am avut peste o mie de participanţi. Ne-am dorit să răcorim sufletele arădenilor şi timişenilor prezenţi prin muzică, joc şi voie bună”, a declarat Garofiţa Popa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.