miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de Mediu a amendat o fermă din Turnu cu 100.000 euro pentru prea mulți porci

  de Special Arad | 29 noiembrie 2023, 12:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  imagine cu rol ilustrativ

  În urma unei sesizări venite din partea cetățenilor din localitatea Turnu, o echipă de comisari de la Garda de Mediu – Comisariatul Județean Arad s-a deplasat la ferma de porci din localitate unde au constatat nerespectarea prevederilor din Autorizația Integrată de Mediu deținută de agentul economic.

  Acesta a populat ferma cu un număr mai mare de capete porci decât cel prevăzut în actul de reglementare și nu a respectat obligațiile pe care le avea privind planul de fertilizare.

  A fost sancționat cu amendă de 500.000 lei (aprox. 100.000 euro).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce va mirati stimați comentatori?! Un om care vrea sa crească porci in România dar probabil nu a pregătit cateva sute spre sacrificare( si alte “atenții” -plicuri cat mai groase) pentru boierii din conducerea județului , municipiului si a tot ce este la mâna mafiei pediste ! Nu PNL ! Ăștia nu au nici in clin nici in mâneca cu liberalismul !!!

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.