Gama de telefoane Nexus de la Google își schimbă numele din 2015

  de Special Arad | 19 mai 2014, 1:36 AM | IT

  0

  Smartphone-urile cu Android, produse de LG pentru cei de la Google, vor purta o alta denumire, scrie Yoda.ro

  Telefoanele Nexus de la Google se vor numi Android Silver incepand din februarie 2015, potrivit @evleaks, o sursa care se dovedeste de incredere si care a furnizat de-a lungul timpului informatii despre toate smartphone-urile de top.

  Smartphone-urile care se vor lansa anul viitor vor intra in categoria premium.

  Telefoanele Silver vor avea update-uri de soft rapide si se vor bucura de Android in forma pura, fara interfete puse de producatori.

  S-a sugerat ca Android Silver le va permite celor de la Google sa controleze mai bine piata telefoanelor de top, dominata in acest moment de sud-coreenii de la Samsung, scris androidcentral.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.