Gălățean căutat de autorităţile italiene, prins la Frontiera Nădlac. Are de ispășit un an şi 3 luni de închisoare

  de Special Arad | 28 septembrie 2018, 11:55 AM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac–Nagylak au depistat un bărbat domiciliat pe raza judeţului Galaţi, căutat de autorităţile italiene pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

  În data de 27.09.2018, în jurul orei 21.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român I.I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii, având de executat o pedeapsă de un an şi trei luni de închisoare.

  Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.