duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gabriel Liiceanu, despre premierul Ciucă: „Un plagiator semnează demisia unui alt plagiator”

  de Special Arad | 1 octombrie 2022, 2:06 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Scriitorul și filosoful Gabriel Liiceanu a declarat, la Europa FM, că prin luarea la cunoștință a demisiei ministrului educației, premierul Ciucă și-a semnat propria lui demisie.
  „Un plagiator semnează demisia unui alt plagiator. Știți la ce revine asta? Că și-a semnat și propria lui demisie pentru că a semnat-o pentru că a plagiat. Din clipa asta el și-a semnat, de asemenea, demisia, va trebui mâine-poimâine să și-o semneze pe a lui”, a spus Gabriel Liiceanu despre premierul Ciucă.

  Joi seară, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că acceptă demisia lui Sorin Cîmpeanu. Întrebat despre situaţia premierului Ciucă, acuzat la rândul său de plagiat, Liiceanu a răspuns că este gravă. „E gravă din punctul lui de vedere pentru că nu cred că societatea civilă, care dă semne că poate și că trebuie să reacționeze, se va opri. Nu se va opri, capacul a fost ridicat după această poveste. E meritul infinit al acestei doamne, Emilia Șercan, că a avut tenacitatea de a o ține langa 12 ani pe o singură temă și iată rezultatele”, a precizat Liiceanu.
  Gabriel Liiceanu a mai spus că „nicăieri în Uniunea Europeană, niciodată, de 32 de ani, n-a existat o țară cu un președinte care să aibă un prim-ministru și un ministru al învățământului plagiatori, nu există așa ceva, este rușinea Europei”. Potrivit acestuia, „în nicio țară din UE n-au existat 24 de miniștri ai educației din care 7 au fost masiv suspectați sau dovediți de plagiatori, niciuna”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.