luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gabriel Bringye, un orădean, trebuia să se căsătorească anul acesta. A murit înjunghiat în timpul serviciului

  de - | 18 februarie 2021, 9:47 PM | Internaţional

  0

  Un şofer român de taxi a fost ucis, miercuri seara, în faţa unei şcoli din Tottenham, suburbie a Londrei, criminalul care solicitase maşina printr-o aplicaţie mobilă fiind căutat în prezent de poliţiştii Scotland Yard. Victima este Gabriel Bringye, un orădean în vârstă de 37 de ani, și a fost descoperit de un şofer de autobuz, căruia i s-a părut ciudat că şoferul nu se mişcă. El a sunat la număr de urgenţe, cerând ajutor.

  Orădeanul a fost găsit de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere. În ciuda eforturilor, medicii nu au reuşit să-l salveze, tânărul fiind declarat mort la faţa locului, miercuri seara la ora 20, informează The Sun.  „Poliţia a fost chemată miercuri la Jarrow Road, Tottenham, la ora 19.21.

  Ofiţerii au asistat cu paramedici de la Serviciul de Ambulanţă din Londra şi Ambulanţa Aeriană din Londra. În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgenţă, el a fost declarat mort la faţa locului la ora 20. Apropiaţii săi au fost informaţi”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard, citat de publicaţie.

  Gabriel Brigye trăia în Marea Britanie de 13 ani şi era şofer de taxi în Londra din 2015. Orădeanul era logodit şi spera să se căsătorească în acest an. „Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai drăguţă, mai blândă fiinţă umană pe care ai putea să o întâlneşti. Nu ar face rău unei muşte. Suntem cu toţii şocaţi”, au declarat prietenii lui Gabriel, potrivit The Sun, care trage un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de atacuri similare comise în ultimul an. Gabriel este a 12-a persoană care a fost înjunghiată la Londra în acest an, a treia într-o săptămână şi a cincea în doar 12 zile.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.