duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Copil a făcut pereche cu fosta campioană a Trofeului „Ilie Năstase” de la Arad, Gabi Ruse. Cei doi au fost învinși, amical, de Halep și Tecău

  de Dan Lazăr | 6 iulie 2020, 7:33 AM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Primul turneu de tenis din România după starea de urgenţă, s-a desfăşurat, fără spectatori, la Cluj Napoca, încheindu-se cu un demonstrativ de dublu mixt.

  Arădeanul Marius Copil a fost printre invitații demonstrativului, făcând pereche cu bucureșteanca Gabriela Ruse, care a câştigat, duminică, Winners Open, în urma unei finale cu mai bine clasata Irina Begu, scor 6-4, 6-3. Perechea Copil – Ruse a cedat în fața cuplului format din Simona Halep şi Horia Tecău, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 11 minute de joc.

  Gabi Ruse – campioană la ITF Arad 2017, proba de simplu, dar și câștigătoare a Trofeului „Ilie Năstase” de la Arad la dublu, în 2015, alături de Jaqueline Cristian – s-a ales după câștigarea turneului amical Winers Open cu un cec în valoare de 10.000 de dolari.

  copil halep ruse cj

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.