Update Furtuna care a speriat Aradul! Tomberoanele zburdau pe Calea Iuliu Maniu, copacii au fost smulși din rădăcini, iar un semafor a căzut pe drum

  de Lucian Dănilă | 28 iulie 2019, 4:39 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Zeci de minute de panică la Arad. O furtună foarte puternică s-a abătut asupra orașului. Un zgomot înfricoșător și o cantitate de apă însemnată a căzut din cer în câteva zeci de minute, iar vântul bătea cu o viteză amețitoare.

  Două tomberoane făceau concurs pe Calea Iuliu Maniu. Fotografia a fost făcută de Justin Berar și postată pe grupul de Facebook Radar Arad. „Fac și ele o linuță”, comenta, amuzant, cineva la postare. Nu știm care dintre ele a câștigat, dar cu siguranță au fost un pericol în trafic.

  Pe drumul Arad – Vinga s-au rupt mai mulți copaci, șoseaua fiind plină de crengi.

  Un brad destul de mare a fost smuls din rădăcini în curtea Spitalului Clinic Județean Arad, lângă secția Pediatrie II. Dimensiunile sale sunt destul de mari și dacă ar fi căzut peste o persoană putea scrie acum despre o tragedie. Au intervenit pompierii de la ISU Arad pentru degajarea lui.

  Semaforul de la UTA, dinainte de stadion, a căzut pe drum fiind doborât de vântul foarte puternic.

  În Piața Spitalului a căzut tabla de pe acoperișul unui bloc pe două autoturisme, un BMW și o Skoda, acestea fiind ușor avariate.

  Vom reveni cu alte informații.

  UPDATE 1

  Pe drumul Ineu – Bocsig se circulă greu, drumul fiind plin de crengi care au fost rupte de vânt.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.