joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Frumuseţea, tradiţia și povestea Sălajului vin la Atrium Mall

  de Special Arad | 16 aprilie 2018, 11:08 AM | Cultură

  0

  Foto Club Arad vă invită marţi, 17 aprilie, la ora 18, la sala de expoziţii de pe etajul 2 din Atrium Mall, unde se va vernisa expoziția de fotografie „Sălaj – Frumuseţe, Tradiţie, Poveste” – prima ediţie.

  Expoziţia conţine cele mai frumoase imagini surprinse în cadrul Taberei internaţionale de fotografie din luna mai 2017, organizată de Asociația Artiștilor Fotografi din România – Filiala Nord-Vest (Adela Rusu) în colaborare cu Centrul de Cultură din Zalău.

  Imaginile din acest salon au mai fost prezentate la Zalău, Carei şi Oradea.

  Expun artiștii fotografi care au fost în Sălaj cu ocazia taberei: Manolis Metzakis (Grecia), Ivo Borko, Stefi P. Borko (Slovenia), Virgilio Bardossi (Italia), Csaba Balasi (Miercurea Ciuc), Nagy Lajos (Târgu Secuiesc), Adela Rusu (Oradea), Ovi D. Pop (Oradea), Grigore Roibu (Deva), Bikfalvi Zsolt (Carei), Boran Octavian Mircea (Arad), dar și sălăjenii Olaru Ecaterina, Olaru Sebastian și Mirel Matyas.

  Evenimentul este organizat de Asociaţia Foto Club Arad şi se desfaşoară sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România.

  Expoziţia rămâne deschisă până în data de 30 aprilie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.