sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sâmbătă au fost înregistrate cele mai mari valori de trafic la frontiere. Aproximativ 285.300 de persoane au tranzitat frontiera româno-ungară

  de Ioana Costaș | 13 august 2023, 2:45 PM | Știri Arad

  0

  Aproximativ 595.700 de persoane, cetățeni români și străini, cu peste 159.300 de mijloace de transport, au efectuat formalitățile de control în punctele de frontieră de la nivelul întregii țări, la granița româno-ungară fiind înregistrat cel mai mare trafic: aproximativ 285.300 de persoane, pe ambele sensuri de deplasare.

  Poliția de Frontieră a anunțat că aceste valori de trafic pentru persoane sunt cele mai mari înregistrate din acest an.

  „În data de 12 august, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 595.700 de persoane, cetățeni români și străini, cu peste 159.300 de mijloace de transport, fiind cele mai mari valori de trafic pentru persoane înregistrate într-o singură zi, în acest an. Din totalul persoanelor care s-au prezentat la control, peste 304.100 au fost pe sensul de ieșire din țară. La frontiera româno-ungară s-a înregistrat cel mai mare trafic, aproximativ 285.300 de persoane, pe ambele sensuri de deplasare, urmată de frontieră cu Bulgaria, unde valorile de trafic au ajuns la 141.300 de persoane în ultimele 24 de ore. De asemenea, pe sensul de intrare în România au fost 291.613 de persoane”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

  Potrivit acestora, polițiștii de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

  Informații privind situația punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

  Citește și: Poliția de Frontieră estimează o creștere a traficului la granița cu Ungaria, în minivacanța de Sfânta Maria. Ce recomandări au polițiștii de frontieră

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.