marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Frigul din spitale, eșecul unei națiuni! Timișorenii sunt chemați să doneze pături și pilote pacienților din spitale pentru a face față frigului

  de - | 23 ianuarie 2022, 2:08 PM | Regional

  1

  „Căldură din suflet” – Protestul Păturilor se numește acțiunea inițiată de către Liga Vest. Astfel, luni, 24 ianuarie, de Mica Unire, timișorenii sunt invitați între orele 15 și 17, la Clinica de Oncologie de pe bulevardul Victor Babeș nr. 22, să doneze pături și pilote pentru bolnavii internați în unitatea sanitară a Spitalului Municipal Timișoara.

  „Ținând cont de prognoza meteo deloc încurajatoare și de temperaturile scăzute ce se anunță săptămâna viitoare, vom încerca să dăm o mână de ajutor spitalelor și instituțiilor sociale în care oamenii suferă din cauza frigului și a lipsei agentului termic. Acțiunea este și un manifest față de modul deficitar și extrem de șovăielnic în care administrația municipiului Timișoara gestionează problema agentului termic și situația Colterm.

  Când administrația eșuează și devine incapabilă în a oferi cetățenilor confort și siguranță, trebuie să ne ajutăm între noi”, au transmis cei de la Liga Vest. Păturile și pilotele trebuie să fie noi, pe cât posibil ambalate, pentru a respecta normele igienico-sanitare legale în contextul pandemic dar și pentru creșterea siguranței pacienților internați în clinică.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.