FRF a șters cartonașele galbene de la Liga 2. Se va sta la fiecare al doilea avertisment primit

  de Lucian Dănilă | 3 iunie 2020, 2:50 PM | Sport

  0

  FRF a luat o nouă decizie în ceea ce privește desfășurarea play-off-ului la Liga 2. Cartonașele galbene primite până acum în acest sezon vor fi anulate.

  În situația jucătorilor care au acumulat până acum 4, 7, 9 sau mai multe cartonașe galbene, aceștia vor avea drept de joc în prima etapă din play-off, dar sancțiunea financiară rămâne în vigoare.

  Referitor la suspendările survenite în urma cartonașelor roșii, acestea nu se vor ridica.

  În play-off-ul Ligii 2, jucătorii vor fi suspendați la fiecare două cartonașe galbene încasate.

  În play-off vor participa șase echipe a căror puncte obținute în campionatul regulat au fost înjumătățite. Vor promova Liga 1 primele două clasate, iar echipa clasată pe locul 3 va juca baraj cu antepenultimul loc din Liga 1.

  Meciurile se vor disputa după sistemul fiecare cu fiecare câte un singur joc.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.