sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Freitas nu a primit cartea verde și este incert pentru jocul de la Sibiu

  de Lucian Dănilă | 28 iulie 2023, 10:48 AM | Sport

  0

  Marcelo Freitas a ajuns la UTA cu câteva zile înainte de debutul campionatului. Brazilianul a ajuns la Arad nepregătit, dar și cu o problemă legată de diferența de fus orar între Brazilia și România, ceea ce l-a făcut pe Rednic să declare după partida cu CFR Cluj că „doarme ziua iar noaptea se plimbă prin oraș”.

  La aproape o săptămână după acea declarație, antrenorul echipei UTA spune că l-ar lua în calcul pentru partida de mâine de la Sibiu, dar acesta nu are cartea verde.

  „Mi-aș dori ca și Marcelo să primească cartea verde, să putem să îl folosim. Mi s-a spus că se va rezolva până la ora meciului și asta e un lucru bun pentru că s-a integrat destul de repede. Are calitate, mi-a plăcut cum s-a antrenat și cred că Freitas ar putea să ducă 30 de minute bune. Are experiență, deja vorbește foarte mult, dirijează, e un lucru pozitiv și pentru echipă și pentru el.

  De aceea, am și insistat, nu e așa ușor să le facem actele jucătorilor non-comunitari, dar se fac presiuni și lumea de aici încearcă să-și facă treaba, sper să îl am până la ora meciului. Contează, căci am nevoie de o schimbare. Și la Galați și la meciul cu CFR, schimbările au făcut diferența. Cei care au venit de pe bancă pentru adversari au fost mult mai proaspeți și mult mai eficienți decât jucătorii care au intrat de la noi”, spune Rednic.

  Meciul FC Hermannstadt – UTA se joacă sâmbătă de la ora 18.30.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.