Fotografiile zilei de miercuri la BRD Arad Challenger

  de Lucian Dănilă | 5 iunie 2014, 3:56 AM | Foto | Sport

  0
  IMG_9533

  Vezi o galerie foto cu alte 400 de fotografii de la toate meciurile care s-au jucat miercuri la turneul BRD Arad Challenger. Sunt imagini cu înfrângerea lui Marius Copil în fața lui Aldin Sektic, cu a lui Victor Civoi, dar și cu victoriile lui Hănescu, Ungur, sau a principalului favorit, Pere Riba Madrid.

  De asemenea, puteți vedea câți spectatori se prezintă zilnic la baza Activ și câți au luat loc în tribune la meciul arădeanului Marius Copil.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.