Riba vs Dzumhur, finala BRD Arad Challenger!

  de Lucian Dănilă | 7 June 2014, 3:49 PM | Sport

  0

  Turneul de tenis de la Arad și-a consumat în această după amiază semifinalele la competiția de simplu. Favoritul principal, Pere Riba Madrid (84 ATP) va juca finala contra bosniacului Damir Dzumhur (129 ATP), al cincilea favorit al turneului.

  În primul meci, Dzumhur l-a întâlnit pe americanul Chase Buchanan (218 ATP). Jucătorul de peste ocean a gestionat mai bine primul set și s-a impus cu scorul de 6-3. Imediat după finalul primul set, Buchanan a acuzat dureri la spate cerând și ajutor medical. Acest lucru s-a resimțit pe deplin în joc și a mai reușit să câștige doar un ghem în următoarele două seturi, scorul final fiind 3-6, 6-0, 6-1 pentru Dzumhur.

  Pere Riba Madrid a trecut și el în două seturi de francezul Lucas Pouillle (190 ATP). În primul set a câștigat cu 6-3, iar în al doilea a învins cu 7-5 după unele mici probleme. Deși a condus cu 4-2, Riba a pierdut următoarele trei gheme și scorul a ajuns la 4-5 pentru francez. Apoi Riba și-a revenit și a câștigat cu 7-5 și totodată dreptul de evolua în finală.

  Finala are loc duminică de la ora 12 pe terenul central de la baza Activ.

  URMĂRIȚI ÎN ACEASTĂ SEARĂ O GALERIE FOTO CU PESTE 400 DE FOTOGRAFII DIN PENULTIMA ZI A TURNEULUI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.