Pola Zilei: Când pornim gazu’?

  de E. Nola | 24 septembrie 2022, 10:10 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Să nu vă gândiți la nimic macabru sau incorect politic, întrebarea noastră se referă la ceva absolut concret și actual în aceste zile.
  Având în vedere creșterea galopantă a prețului energiei, înainte de toate a gazului cu care unii ne încălzim locuința, nu de alta, dar avem centrală proprie, nu suntem racordați la CET, întrebarea primește nuanțe dramatice. Fiindcă una e să plătești cinci sute pe lună și cu totul altceva o mie cinci sute.
  Trecem peste pățania lui Mihai Șora, cel care a primit o factură de la ENEL de șase mii de lei. ENELU’ nu e cu gazu’, radiatoarele consumă mai puțin, chiar dacă mult peste nivelul nostru de înțelegere. Și ca să ajut cititorii noștri, mult mai temperați decât ai lor, recunosc, eu aseară am dat drumul la gaz. Erau 15 grade în cameră, pisica tremura și acoperită și se uita la mine cu ochi rugători. Asta este, dacă era după mine mai așteptam să coboare până la 13, că e cu noroc, dar cu Sissi nu-mi puteam permite.
  Desigur, întrebarea este pentru cei care își numără banii la sfârșitul lunii, nu pentru aleșii noștri, cei care sunt preocupați de numărarea voturilor.
  Deci, mai stăm sau îi dăm drumul?

   

  Sondaj: Când pornim gazu'?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.