duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  8 octombrie – ultima zi de primire a fotografiilor la Salonul Internațional „Ars Fotografica”

  de Special Arad | 26 septembrie 2023, 2:31 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad organizează și în acest an Salonul Internațional Ars Fotografica Arad și anunță că au rămas mai puțin de două săptămâni pentru participare la concurs. Ediția cu numărul XXIII este una specială pentru că Foto Club Arad aniversează 55 de ani de la înființare.

  Salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom și vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 38 de premii, un premiu special aniversar acordat de Foto Club Arad și trofeul „Best Author”.

  Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 014/2023 , FCA nr. 1/2023 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

  Ultima zi de primire a fotografiilor este 8 octombrie 2023, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 15 noiembrie 2023 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

  Catalogul digital va putea fi descărcată după vernisaj.

  Taxa de participare este de 50 lei sau 12 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu președintele Foto Club Arad, Mircea Boran, E.AAFR.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.