Update Câteva perle debile și demențiale din discursul lui Falcă în fața votanților PNL. Comentariile, deși sunt de prisos, ne aparțin. Vezi rezultatul votului!

  În urmă cu câteva minute, alesul și realesul PNL Arad, Gheorghe Falcă, și-a încheiat discursul susținut în fața celor câteva sute de delegați, dintre care unii nu au mai suportat presiunile la care au fost supuși încă de dimineață și s-au dus obligați la EXPO Arad.

  Aici au trebuit să suporte adevărata corvoadă, și anume să asculte discursul președintelui, pe care nu-l catalogăm ci doar, sincer, ne facem câteva cruci… și comentăm puțin pentru că ne-a părut extrem de rău că nu a vorbit despre pizza dată la moldoveni.

  Ia citiți voi mai jos câte ceva din ceea ce poate debita omul ăsta de susține că duce Aradul spre progres:

  1. „Am fost cooptat în echipa de campanie la parlamentare fiindcă am fost și în echipa de la prezidențiale. Mi-am ținut promisiunile la nivel local pentru listele de parlamentare. Sunt peste 600 de oameni prezenți. Adunarea noastră este valabil constituită”. (Asta nu e perlă, e declarație politică – nota red.)
  2. „Nimeni nu a auzit oferta noastră politica. Toată lumea a auzit doar înjurăturile unor colegi. Din ianuarie până mai ieri…” (… și a început… – nota red.)
  3. „Fericirea este genetică” (What the fuck!? Despre ce fericire e vorba: a nebunilor sau a animalelor – nota red.)
  4. „Unii oameni nu au ajuns la fericire și succes, fiindcă nu vor sa vadă fericirea. Alții au ajuns la fericire și nu au văzut asta” (Genial! – nota red.)
  5. „Dacă vrei sa fii fericit și înjuri un om din ianuarie și până acum, termină, mă, înjurătura!” (Mă, Ghiță, mă… – nota red.).
  6. „Oamenii fericiți își văd de treaba lor și nu fug de probleme”. (Serios? Nici tu? – nota red.)
  7. „Bunurile nu înlocuiesc politețea și cultura.”
  8. „Măcar când este ziua ta, indiferent că o ții în vii, pe dealuri, nu sta în șlapi și în bermude” (Pe dealuri, în Austria, Gheorghe Falcă? – nota red.)
  9. „Tuturor le spun că deșteptul citește zilnic.” (Tu? Pe cine? Pe Abraham Lincoln? – nota red.)
  10. „Nu e bine să fii clovn de obicei. Nu e bine să știi doar să mânuiești paharul și să fii chibiț” (Să mooooori… nu altaaa! – nota red.)
  11. „Pentru a face bine oamenilor trebuie să folosești acest instrument: partid politic. Nu mă pot bucura pentru mine că mă gândesc la partid. Dar îmi doresc să ne bucuram în 2020”

  Ulterior a venit Cionca… Și a început cu… „Sunt un om fericit”. Te credem, Iustine, dar până când?
  Iar Geanina Pistru, auzind că șeful, Falcă, a vorbit despre cultură, a lovit-o în plin, așa ca prima doamnă de talia Elenei cea cu trist renume, dar doctor docent profesor universitar: „Suntem în săptămâna minunată de după nașterea mântuitorului”. Hai măi Geani… Serios? Păi… și cum stă treaba, ăsta mântuitorul tău, s-a născut de două ori și a murit o dată? Doamne…. iartă-ne și iartă-i de inculți!

  N-aaaare roost… :)))

  UPDATE (ora 20:45) – Surpriză(?)! Din 561 de delegați prezenți, Gheorghe Falcă a fost reales președintele filialei județene a PNL Arad cu 495 de voturi pentru, diferența constituindu-se în voturi nule și împotrivă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cu asemenea “conducator” soarta PNL-ului este sigura.La groapa!Daca pana acuma membrii PNL din Arad nu au reusit sa vada “maretele”succese ale conducatorului iubit,atunci vor contribui si ei la soarta acestui partid.De fapt nu are importanta partidul ci beneficiile personale ale votantilor.Rusine!

   +12 voturi
   +1
   -1
  2. Stati linistiti bre aradenilor, ca in curand o sa va conduca oltenii, care au invadat Aradul ca si Timisoara !Asa ca o sa cadeti din lac in put, adica de la primar moldovean ,o sa ajungeti cu primar oltean ! Asa va trebuie, ca mintea voastra e la cur si votati mereu anapoda!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.