Fotbalul nu e punctul lor forte! Sau cum joacă tenismenii fotbal…

  de Lucian Dănilă | 2 June 2014, 11:59 PM | Sport

  0

  În timp ce se disputau meciurile din turneul de calificare pentru turneul BRD Arad Challenger, jucătorii români, unii dintre ei, au încins o miuță pe terenul sintetic de la baza Activ. Cele câteva minute în care au jucat au dovedit că nu este punctul lor forte.

  Copil, Ciorcilă, Ungur, Luncanu, Mlendea și prietenii lor au încins o miuță din care, probabil nici ei, nu știu cine a câștigat. Ce au demonstrat? Faptul că atunci când au ales tenisul ca sport în care să se afirme au făcut cea mai bună alegere. Cel mai bun a fost de departe Marius Copil, la el am văzut viziune, oareșce tehnică, pase bune, dar nu pentru că este vreun talent în sportul rege ci pentru că ceillați au fost total afoni :).

  „E bine că ne-am mișcat puțin. Știu că fotbalul i se potrivește mai mult cumnatului meu (n.r. Eugen Trică)”, a spus Adrian Ungur, câștigătorul de anul trecut al turneului de la Arad.

  Copil joacă la ora 12 la dublu

  Marius Copil va apărea astăzi în fața fanilor evoluând alături de Constantin Sturdza (Elveția), în primul tur al probei de dublu. La dublu va juca și Adrian Ungur, acesta urmând a face pereche cu Luncanu.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.