Fotbal în carantină! Gyuszi Balint: „Nu ne pică bine, dar este situație de forță majoră”

  de Lucian Dănilă | 12 martie 2020, 8:49 PM | Coronavirus | Sport

  0

  Cinci minute am vorbit despre fotbal, despre UTA și despre Universitatea Cluj, echipa care trebuia să joace sâmbătă pe Motorul împotriva grupării arădene.

  Ajuns la sediul clubului, am fost legitimat cu serie de buletin, adresă și toate cele necesare pentru a-mi declara prezența la jocul din weekend. Pe acea listă urma să fim înscriși 200 de oameni, aici fiind incluși și jucătorii, staff-ul tehnic, conducerile celor două cluburi și alți oficiali.

  Nici nu a apucat Gyuszi Balint să spună prea multe despre echipa sa și despre clujeni, că a și venit anunțul: „FRF a suspendat campionatele de fotbal până la data de 31 martie”.

  Avem și fotbalul în carantină. Fotbalul se autoizolează până la data de 31 martie, perioadă în care erau programate trei etape în Liga 2, rundele 25, 26 şi 27. UTA trebuia să întâlnească în acest timp pe Universitatea Cluj, pe CS Mioveni în deplasare și pe cei de la Pandurii Târgu Jiu.

  Gyuszi Balint: „Este o decizie pe care, cumva, eu o anticipam, pentru că desfăşurarea tuturor evenimentelor din ultimele două zile ducea în această direcţie. Din punct de vedere sportiv este clar că nu ne pică bine, dar trebuie să ţinem cont de faptul că este o situaţie de forţă majoră. În aceste momente, toată lumea trebuie să fie responsabilă şi să acţionăm cu toţii în consecinţă pentru a stopa dezvoltarea acestei epidemii.

  Noi vom încerca să ne desfăşurăm activitatea în aşa fel încât atunci când se va relua competiţia să fim pregătiţi, pentru că este clar că, în cazul pe care ni-l dorim, să fim toţi ocoliţi de o eventuală infectare, trebuie să ne desfăşurăm meseria în continuare. Bineînţeles, trebuie să fim extrem de precauţi, trebuie să încercăm să ţinem cont de toate măsurile pe care le-au luat autorităţile”.

  UTA este lider detaşat în clasamentul ligii secunde, cu 50 de puncte acumulate în 23 de meciuri. Gruparea arădeană este urmată de CS Mioveni şi Turris Oltul Turnu Măgurele, ambele cu câte 39 de puncte.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.