sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Celebrul club spaniol de fotbal CF Villareal organizează prima școală de vară din România chiar la Arad! O face în parteneriat cu ACS Fortuna

  de Special Arad | 6 iunie 2024, 2:14 PM | Sport

  0

  Prima școală de vară de pregătire în fotbal pentru copii organizată de către VILLARREAL C.F. în România (Villarreal Summer Câmp) este la Arad și este organizată în parteneriat cu ACS Fortuna Arad.

  Astăzi, joi, 06.06.2024, începând cu orele 09.00, s-a dat startul primei școli de vară de pregătire în fotbal, pentru copii, organizată în România, la Arad, de către clubul spaniol din LA LIGA – VILLARREAL C.F., în parteneriat cu clubul local de fotbal juvenil ACS Fortuna Arad.

  Școala de vară se va desfășura de joi până duminică, respectiv în perioada 06.06.2024 – 09.06.2024, între orele 09.00 și 14.00, în cadrul oferit de către la Baza Sportivă ACS Fortuna Arad – Centrul Verba Docent Excelsior. Școala se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani, la activități participând peste 100 de copii, majoritatea de la cluburi sportive din Arad, dar și de la alte cluburi din județul Arad (Pâncota, Vladimirescu) și din țară (Sibiu, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Timișoara și chiar București etc.), fiind înscriși copii născuți între anii 2017 și 2010.

  Evenimentul este unul inedit pentru Arad, fiind prima acțiune de acest fel organizată aici cu un club de top din Europa, dar și pentru România, foarte puține evenimente similare desfășurându-se chiar la nivel național.

  villareal 1

  Antrenamentele au fost pregătite de către staff-ul tehnic al Villarreal CF, vor fi susținute de către antrenorii ACS Fortuna Arad și coordonate de către trei antrenori ai Villarreal CF, pregătiți special pentru desfășurarea acestor activități. S-a realizat o pregătire comună a antrenorilor celor două cluburi, în vederea asigurării bunei desfășurări a școlii de vară.

  Copiii participanți la campus vor primi un echipament oficial Villarreal CF și vor beneficia de o experiență unică și interesantă în compania antrenorilor clubului spaniol. Copiii vor fi evaluați în cursul desfășurării antrenamentelor de către antrenorii spanioli, iar cei mai buni 2 copii participanți la campus vor fi selecționați pentru a face parte din echipa Villarreal Yellow Cup Summer pentru vara anului 2025.

  Ne dorim ca acest eveniment să devină unul obișnuit în peisajul fotbalistic arădean. Staff-ul tehnic al ACS Fortuna Arad a depus toate diligențele pentru buna desfășurare a școlii de vară și pentru a asigura continuitatea acesteia în anii următori. O colaborare la nivelul fotbalului juvenil cu un club de primă ligă spaniolă cum este Villarreal CF, care deține de asemenea o academie de top pentru dezvoltarea și promovarea copiilor și tinerilor jucători, nu poate decât să contribuie la dezvoltarea și prestigiul fotbalului arădean.

  PREȘEDINTE
  Mihai Sorin PASCU

  villareal 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.